Рецепти на деня

Сезонни рецепти

Сготви

Харесай Лек пай с ябълки и круши

Goodfood 1 ч , круши, кори за баница, Смесена подправка, обезмаслено кисело мляко, лимон, рапични олио, ябълки, царевично брашно, мед, бадеми 10 продукта
Сготви

Харесай Леща с тиква върху питка

Goodfood 55 м , Чесън, тиква, кориандър, слънчогледово олио, куркума, чътни от манго, смлян кориандър, нарязани домати от консерва, индийски хляб наан, лук, кайенски пипер, леща, смлян кимион, пилешки бульон 14 продукта
Сготви

Харесай Салата с аспержи

Goodfood авокадо, дижонска горчица, зеленолистни, зехтин, нар, сол, аспержи, тъмно балсамико, натрошено кашу 9 продукта
Сготви

Харесай Запечени кончилиони с наденички, салвия и тиква

Goodfood 1 ч 40 м , салвия, брашно, тиква цигулка, кончилиони, сирене фонтина, наденички, прясно мляко, зехтин, масло, трюфелово олио, настъргано Индийско орехче, пармезан 12 продукта

Любопитно

Техники

Здравословни рецепти

Сготви

Харесай Хумус от печени зеленчуци със зеленчукови пръчици

Goodfood 10 м
Сготви

Харесай Глазирано пиле с кореноплодни зеленчуци

Goodfood 45 м
Сготви

Харесай Тартини с печени домати и ментово песто

Goodfood 30 м
Сготви

Харесай Пикантни пилешки крилца със свежа салата

Goodfood 1 ч

Личности

Вашите рецепти

Рецепти на седмицата

Сготви

Харесай Агнешки кюфтета с шамфъстък и кайсиев сос

Goodfood 40 м , зехтин, малка връзка магданоз, едро нарязан, кисело мляко, за сервиране, рас ел нахут, моркова, нарязани на тънки ивици, 3 глави червен лук, 2 1/2 тънко нарязани, 1/2 настъргана, качествено кайсиево сладко, шамфъстк, едро нарязан, арабски питки, разтворени и затоплени, агнешка кайма, настъргана кора и сокът на 1 лимон 11 продукта
Сготви

Харесай Сьомга с коричка от гремолата и леща със спанак

Goodfood 25 м , 4 скилидки чесън, 2 оставени цели, 2 тънко нарязани, зехтин, филийки пълнозърнест хляб, заквасена сметана, малка връзка магданоз, едро нарязан, листа бейби спанак, филета сьомга, сметана с хрян, лимон, кората настъргана, нарязан на 4 резена, сготвена леща 10 продукта

.................................