Рецепти на деня

Сезонни рецепти

Сготви

Харесай Градинска салата с пилешко и дресинг с бъз

Goodfood 30 м , грах, сок от бъз, аспержи, червен лук, студено пресовано рапично олио, пиле, бял винен оцет, пресен грах на шушулки, маруля, репички, лимон 11 продукта
Сготви

Харесай Задушени агнешки котлети

Goodfood 55 м , лук, картофи, замразен зелен боб, зехтин, домати, магданоз, Чесън, целина, Дафинов лист, агнешки котлети, пилешки бульон, копър, лимон, доматено пюре, канела 15 продукта
Сготви

Харесай Млади картофи в кафяво масло

Goodfood 1 ч , млади картофи, дафинови листа, Масло 3 продукта
Сготви

Харесай Аспержи с дресинг с патешко яйце и магданоз

Goodfood 40 м , бял синап на прах, магданоз, патешки яйца, гъста сметана, захар, бял винен оцет, мариновани каперси, аспержи, пушен пипер, Масло 10 продукта

Любопитно

Техники

Здравословни рецепти

Сготви

Харесай Салата от печена тиква и козе сирене

Goodfood 25 м
Сготви

Харесай Сьомга със зелен боб и гратен от целина

Goodfood 1 ч 30 м , настъргано Индийско орехче, прясна Мащерка, зелен боб, целина, филе от сьомга, пилешки бульон, Чесън, едрозърнеста горчица 8 продукта
Сготви

Харесай Салата с месо от раци и аспержи с лютив лимонов дресинг

Goodfood 15 м

Личности

Вашите рецепти

Рецепти на седмицата

Сготви

Харесай Агнешки кюфтета с шамфъстък и кайсиев сос

Goodfood 40 м , 3 глави червен лук, 2 1/2 тънко нарязани, 1/2 настъргана, качествено кайсиево сладко, шамфъстк, едро нарязан, арабски питки, разтворени и затоплени, агнешка кайма, настъргана кора и сокът на 1 лимон, зехтин, малка връзка магданоз, едро нарязан, кисело мляко, за сервиране, рас ел нахут, моркова, нарязани на тънки ивици 11 продукта
Сготви

Харесай Сьомга с коричка от гремолата и леща със спанак

Goodfood 25 м , лимон, кората настъргана, нарязан на 4 резена, сготвена леща, 4 скилидки чесън, 2 оставени цели, 2 тънко нарязани, зехтин, филийки пълнозърнест хляб, заквасена сметана, малка връзка магданоз, едро нарязан, листа бейби спанак, филета сьомга, сметана с хрян 10 продукта

.....................................