Рецепти на деня

Сезонни рецепти

Сготви

Харесай Лек пай с ябълки и круши

Goodfood 1 ч , Смесена подправка, обезмаслено кисело мляко, лимон, рапични олио, ябълки, царевично брашно, мед, бадеми, круши, кори за баница 10 продукта
Сготви

Харесай Сватбена торта за летен ден

Goodfood 5 ч , брашно с набухвател, лимонов крем, яйца, мента, цветя, смлени бадеми, малини, ванилов екстракт, маскарпоне, захар, Лимони, плодове, Масло 13 продукта
Сготви

Харесай Кексчета с боровинки и ядки

Goodfood 35 м , айрян, боровинки, лешници, сироп от агаве, олио, обезмаслено мляко, сода бикарбонат, олио, брашно с набухвател, яйца 10 продукта
Сготви

Харесай Ароматно ягодово сладко

Goodfood 40 м , розова вода, захар за сладко с добавен пектин, ягоди, лайм, Масло 5 продукта

Любопитно

Техники

Здравословни рецепти

Сготви

Харесай Мюсли с ябълки и шамфъстък

Goodfood 10 м , овесени ядки, нискомаслено кисело мляко, индийско орехче, ябълков сок, шамфъстък, ябълка, канела, зърна от нар 8 продукта
Сготви

Харесай Салата с домати, маслен боб и авокадо

Goodfood 10 м
Сготви

Харесай Печено лимоново пиле с чесън, броколи и картофено пюре

Goodfood 1 ч 10 м , олио, нисомаслено крем сирене, пиле, броколи, мащерка, чесън, сладки картофи, лимон 8 продукта

Личности

Вашите рецепти

Рецепти на седмицата

Сготви

Харесай Агнешки кюфтета с шамфъстък и кайсиев сос

Goodfood 40 м , 3 глави червен лук, 2 1/2 тънко нарязани, 1/2 настъргана, качествено кайсиево сладко, шамфъстк, едро нарязан, арабски питки, разтворени и затоплени, агнешка кайма, настъргана кора и сокът на 1 лимон, зехтин, малка връзка магданоз, едро нарязан, кисело мляко, за сервиране, рас ел нахут, моркова, нарязани на тънки ивици 11 продукта
Сготви

Харесай Сьомга с коричка от гремолата и леща със спанак

Goodfood 25 м , филета сьомга, сметана с хрян, лимон, кората настъргана, нарязан на 4 резена, сготвена леща, 4 скилидки чесън, 2 оставени цели, 2 тънко нарязани, зехтин, филийки пълнозърнест хляб, заквасена сметана, малка връзка магданоз, едро нарязан, листа бейби спанак 10 продукта

.................................