Рецепти на деня

Сезонни рецепти

Сготви

Харесай Грилована сьомга с горчица и черна леща

Goodfood 25 м , лимон, цвекло, рапично олио, черна леща, течен мед, босилек, едрозърнеста горчица, зелен лук, сьомга, рукола 10 продукта
Сготви

Харесай Зимно зеленчуково къри с плодово мляко

Goodfood 1 ч 20 м , морков, пресен джинджифил, чътни от манго, лук, домат, нискомаслено кисело мляко, пащърнака, Кориандър, бадеми, тиква, Чесън, манго, слънчогледово олио, къри паста, кафяв ориз басмати 15 продукта
Сготви

Харесай Леща с тиква върху питка

Goodfood 55 м , смлян кориандър, нарязани домати от консерва, индийски хляб наан, лук, кайенски пипер, леща, смлян кимион, пилешки бульон, Чесън, тиква, кориандър, слънчогледово олио, куркума, чътни от манго 14 продукта
Сготви

Харесай Пилаф с тиква, гъби и горгонзола

Goodfood 1 ч 5 м , лук, безсолен зеленчуков бульон, печурки, магданоз, Чесън, сушени гъби, рапично олио, кафяв ориз басмати, горгонзола, тиква, салвия 11 продукта

Любопитно

Техники

Здравословни рецепти

Сготви

Харесай Салата от авокадо с пуканки от амарант

Goodfood 20 м
Сготви

Харесай Зелено гаспачо с краставица и мента

Goodfood 20 м
Сготви

Харесай Салата от червено цвекло с козе сирене

Goodfood 1 ч 30 м

Личности

Вашите рецепти

Рецепти на седмицата

Сготви

Харесай Агнешки кюфтета с шамфъстък и кайсиев сос

Goodfood 40 м , 3 глави червен лук, 2 1/2 тънко нарязани, 1/2 настъргана, качествено кайсиево сладко, шамфъстк, едро нарязан, арабски питки, разтворени и затоплени, агнешка кайма, настъргана кора и сокът на 1 лимон, зехтин, малка връзка магданоз, едро нарязан, кисело мляко, за сервиране, рас ел нахут, моркова, нарязани на тънки ивици 11 продукта
Сготви

Харесай Сьомга с коричка от гремолата и леща със спанак

Goodfood 25 м , филийки пълнозърнест хляб, заквасена сметана, малка връзка магданоз, едро нарязан, листа бейби спанак, филета сьомга, сметана с хрян, лимон, кората настъргана, нарязан на 4 резена, сготвена леща, 4 скилидки чесън, 2 оставени цели, 2 тънко нарязани, зехтин 10 продукта

....................................