3 рецепти изцяло със сурови продукти

3 рецепти изцяло със сурови продукти

Дюнерчета със сурови зеленчуци

3 рецепти изцяло със сурови продукти - blog featured rawvscooked3 20180905

Необходимите продукти:

  • 4 големи зелени листа;
  • 1 голям морков, настърган;
  • 1 голямо цвекло, настъргано;
  • 1/2 глава червен лук, нарязан на ситно;
  • 1/4 червено зеле, нарязано на ситно;
  • 1 авокадо, нарязано;
  • 1/4 чаша хумус;
  • сол и черен пипер на вкус.

Начин на приготвяне

Отстранете стъблото от всяко зелено листо и ги изплакнете със студена вода.

Върху всяко листо се нареждат настърганите морков и цвекло, нарязан лук и зеле.

Добавете резени авокадо и купичка хумус.

Подправете със сол и черен пипер на вкус.

Навийте листата стегнато като бурито, като ги прибирате отстрани, докато вървите.

Сурови веган шоколадови трюфели

3 рецепти изцяло със сурови продукти - troina vegan sladost

Необходимите продукти:

  • 1 чаша сурово кашу;
  • 1 чаша фурми без костилки;
  • 1/4 чаша какао на прах;
  • 1/4 чаша кокосово масло;
  • 1/4 чаша кленов сироп;
  • 1/4 чаена лъжичка сол;
  • неподсладен настърган кокос, за овалване.

Начин на приготвяне

В кухненски робот разбийте кашуто, докато стане фино смляно.

Добавете фурмите, какаото на прах, кокосовото масло, кленовия сироп и солта и обработвайте, докато сместа образува лепкаво тесто.

Разточете тестото на топки с размер на хапка и след това оваляйте всяка топка в настърган кокос, за да я покриете.

Поставете трюфелите в хладилника да се охладят поне 30 минути преди сервиране.

Суровa юфка от тиквички с песто

3 рецепти изцяло със сурови продукти - image

Необходимите продукти:

  • 4 средно големи тиквички;
  • 1/4 чаша сурово кашу;
  • 1/4 чаша листа пресен босилек;
  • 1/4 чаша пресни листа от магданоз;
  • 2 скилидки чесън;
  • 2 супени лъжици зехтин;
  • сол и черен пипер на вкус.

Начин на приготвяне

Използвайте  белачка за зеленчуци, за да направите дълги, тънки парченца като юфка от тиквичките.

В блендер или кухненски робот смесете кашуто, босилека, магданоза, чесъна и зехтина.

Блендирайте, докато сместа образува гладка паста, като добавите малко вода, ако е необходимо.

Подправете със сол и черен пипер на вкус.

Поръсете нудълсите от тиквички с пестото и сервирайте веднага.

 

 

 

 



Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Shares