6 страхотни рецепти за подправяне на печени тиквени семки

6 страхотни рецепти за подправяне на печени тиквени семки

Тиквените семки имат прекрасен вкус с щипка морска сол, но има толкова много други начини, по които можете да ги приготвите, така че да се насладите на различен вкус на добре познатото лакомство.

Запазете семената когато приготвяте нещо с тиква. Приготвянето на печени тиквени семки може да бъде забавна и ароматна задача, която да добавите към вашите есенни традиции. Изпробвайте тези пет остроумни начина за овкусяване на тиквени семки.

Чесново-пармезанови тиквени семки

Тези тиквени семки с чесън и пармезан са идеални за междинно похапване. Сервирайте ги в купа на парти или ги вземете в чанта си в случай, че огладнеете докато сте в движение.

Единствените съставки за това вкусно лакомство са тиквени семки, разтопено масло, пармезан и чесън на прах. Изпечете тиквените семки докато станат идеално хрупкави. Пикантният вкус на чесън има божествен вкус, когато се комбинира с пармезан!

Канелено-захарни тиквени семки

Тези вкусни тиквени семки с канела и захар перфектно обхващат есента и всичко, което тя може да предложи.

Уверете се, че тиквените семки са изсушени, преди да започнете да приготвяте това страхотно лакомство. За да оживее тази рецепта са необходими само кокосово масло, канелена захар, ванилия и морска сол. Комбинацията от захар и сол придава специален вкус.

Тиквени семки с подправки

Има ли такова нещо като твърде много подправки? Не на нашия часовник! Тази рецепта е толкова вкусна, че след като изядете няколко тиквени семки, приготвени по този начин, ще ви бъде трудно да спрете.

Невероятно лесно е да направите тази рецепта; единствените необходими съставки са вкусен мед, захар и подправки за тиквен пай (разбира се, тиквените семки също са необходими). Ако нямате подправка за тиквен пай в шкафа си, не се притеснявайте, че тя лесно може да бъде направена чрез комбиниране на канела, индийско орехче, джинджифил и карамфил.

Домашни тиквени семки

Ето един пикантен начин за приготвяне на печени тиквени семки. Приготвени по този начин, тиквените семки напомнят на царевични ядки, защото имат аромат на дом, на село.

Използвайте масло, червен пипер, пармезан и горчица на прах  за да овкусите семената. Защо не пробвате да сложите някоя от вашите любими подправки, която често ползвате у дома?

Сложете всички подправки и покрийте тиквените семки, преди да ги печете за поне десет минути. Семките трябва да са хрупкави. Така приготвените семки може да използвате като добавка в различни салати.

Тиквени семки с кафява захар

Наобходими са 45 минути на тези вкусни тиквени семки, за да бъдат готови за консумация. Единствените необходими съставки са кафява захар, масло, морска сол и тиквени семки.

Не е тайна, че сладкото и соленото са комбинация от най-високо ниво, а тази рецепта допълнително го доказва. Похапвайте така приготвените семки докато гледате филм или дори докато пътувате. Те са перфектната закуска в движение, която ще задоволи апетита ви!

Пикантни тиквени семки

Тези печени тиквени семки са идеални за хора, които обичат пикантни храни. Какво дава на тази закуска перфектен вкус? Каджун и креолски подправки! Допълнително се използват масло и олио, за да могат билките да полепнат адекватно по семената. Те са страхотна гарнитура за салата и идеална добавка за супа.



Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Shares