Рецепти на деня

Сезонни рецепти

Сготви

Харесай Аспержи с дресинг с патешко яйце и магданоз

Goodfood 40 м , бял синап на прах, магданоз, патешки яйца, гъста сметана, захар, бял винен оцет, мариновани каперси, аспержи, пушен пипер, Масло 10 продукта
Сготви

Харесай Задушени агнешки котлети

Goodfood 55 м , лук, картофи, замразен зелен боб, зехтин, домати, магданоз, Чесън, целина, Дафинов лист, агнешки котлети, пилешки бульон, копър, лимон, доматено пюре, канела 15 продукта
Сготви

Харесай Градинска салата с пилешко и дресинг с бъз

Goodfood 30 м , грах, сок от бъз, аспержи, червен лук, студено пресовано рапично олио, пиле, бял винен оцет, пресен грах на шушулки, маруля, репички, лимон 11 продукта
Сготви

Харесай Млади картофи в кафяво масло

Goodfood 1 ч , млади картофи, дафинови листа, Масло 3 продукта

Любопитно

Техники

Здравословни рецепти

Сготви

Харесай Салата от печена тиква и козе сирене

Goodfood 25 м
Сготви

Харесай Сьомга със зелен боб и гратен от целина

Goodfood 1 ч 30 м , настъргано Индийско орехче, прясна Мащерка, зелен боб, целина, филе от сьомга, пилешки бульон, Чесън, едрозърнеста горчица 8 продукта
Сготви

Харесай Салата с месо от раци и аспержи с лютив лимонов дресинг

Goodfood 15 м

Личности

Вашите рецепти

Рецепти на седмицата

Сготви

Харесай Агнешки кюфтета с шамфъстък и кайсиев сос

Goodfood 40 м , 3 глави червен лук, 2 1/2 тънко нарязани, 1/2 настъргана, качествено кайсиево сладко, шамфъстк, едро нарязан, арабски питки, разтворени и затоплени, агнешка кайма, настъргана кора и сокът на 1 лимон, зехтин, малка връзка магданоз, едро нарязан, кисело мляко, за сервиране, рас ел нахут, моркова, нарязани на тънки ивици 11 продукта
Сготви

Харесай Сьомга с коричка от гремолата и леща със спанак

Goodfood 25 м , лимон, кората настъргана, нарязан на 4 резена, сготвена леща, 4 скилидки чесън, 2 оставени цели, 2 тънко нарязани, зехтин, филийки пълнозърнест хляб, заквасена сметана, малка връзка магданоз, едро нарязан, листа бейби спанак, филета сьомга, сметана с хрян 10 продукта

.....................................